Prisvinder: Whiteaway blandt de bedste digitale købmand i 2023

Prisvinder: Whiteaway blandt de bedste digitale købmand i 2023
Prisvinder: Whiteaway blandt de bedste digitale købmand i 2023

Onsdag d. 10. maj fandt prisuddelingen for Årets E-handler sted i København – en fejring af Danmarks dygtigste e-handlere. Her blev hvidevareshoppen Whiteaway.com kåret som vinder i kategorien Hvidevarer.

Fremragende kundeservice, inspirerende tekster og tydeligt informationsflow til kunderne. Opmærksomhed på bæredygtighed, som får positive anmeldelser i mystery shopping.

Sådan lød begrundelsen, da Whiteaway for fjerde gang på fem år blev fremhævet som en af årets bedste digitale købmænd til prisuddelingen Årets E-handler, som Pricerunner står bag.

Vi er enormt taknemmelige over endnu engang at have vundet prisen for Årets E-handler – ikke mindst fordi det er kunderne, som er med til at nominere og vælge vinderne. Jeg ser det som endnu en understregning af, at vores fantastiske kunder sætter pris på vores kundeservice og brugeroplevelser siger Jacob Balshøj, Chief E-Commerce Officer i Whiteaway Group, og uddyber at Whiteaway har én af branchens allerhøjeste kundetilfredshedsgrader.

Sådan findes årets E-handler
Det er danskerne, der nominerer de butikker, de synes fortjener at vinde. Alle butikker har mulighed for at deltage, og finalisterne findes med afsæt i antal stemmer og anmeldelser fra kunderne.

Igennem PriceRunners 23 år har vi set en enorm udvikling af spændende initiativer for at skabe en sund forretning og en god kundeoplevelse. Med Årets E-handler vil vi sætte fokus på de onlinebutikker, der gør det lille ekstra for kunderne. En af dem er Whiteaway, som har udviklet en fantastisk webshop med hjælpsom vejledning til især hvidevarer. Det er tydeligt, at Whiteaway uddanner deres personale til at vejlede kunderne bedst muligt om miljøvenlige produkter, og her har de mulighed for at udvikle en særlig niche. Ved at fremhæve de gode eksempler vil vi inspirere andre til at prøve nye tiltag. Det er i sidste ende til gavn for alle – både kunderne, butikkerne og miljøet, siger Katrine Barslev, kommunikationsansvarlig ved Pricerunner, som står bag Årets E-handler.

Fakta

  • Bag Årets E-handler er Pricerunner og prisuddelingen har fundet sted siden 2019
  • Årets E-handler er en fejring af Danmarks dygtigste e-handlere og det arbejde de lægger i deres butikker hver eneste dag
  • Whiteaway er firedobbelt vinder i kategorien Hvidevarer
Group Communications Manager

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com