Whiteaway Group gennemfører skifte på CEO-posten

Whiteaway Group gennemfører skifte på CEO-posten
Whiteaway Group gennemfører skifte på CEO-posten

Whiteaway Group kan i dag offentliggøre et skifte på CEO-posten i hvidevarekoncernen. Med ønske om at komme tættere på sin familie, overdrager nuværende CEO, Thomas Zeihlund posten til CFO, Jonas Hald Johansen.

Ny CEO for Whiteaway Group bliver nuværende CFO, Jonas Hald Johansen. Han afløser Thomas Zeihlund, som forlader virksomheden for at komme tættere på sin familie i Hillerød.

Bestyrelsesformand i Whiteaway Group, Johannes Gadsbøll, takker Thomas Zeihlund for indsatsen og byder samtidig Jonas Hald Johansen velkommen som ny CEO.

Vi vil gerne takke Thomas for hans store indsats for Whiteaway Group. Under vanskelige markedsforhold har han formået at fastholde en stærk position og styrke fundamentet for fremtidig vækst. Vi har samtidig stor respekt for Thomas’ ønske om at komme tættere på sin familie fremfor at pendle til Aarhus, siger Johannes Gadsbøll og fortsætter:

Vi er i bestyrelsen rigtig glade for, at Jonas fortsætter som ny CEO for Whiteaway Group. Jonas har som CFO været en afgørende profil i Whiteaway Groups udvikling det seneste år. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med Jonas omkring eksekveringen af vores strategiske ambitioner.

Jonas Hald Johansen tiltrådte som CFO for Whiteaway Group i februar 2023 og har bred erfaring med strategi, retail og ledelse fra sine jobs ved ISS samt den danske detailkoncern Coop.

Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med mine mange dygtige kolleger på kontoret og ude i butikkerne. Den strategiske retning for Whiteaway Group ligger fast og jeg glæder mig virkelig til at fortsætte det stærke arbejde på tværs af Danmark, Norge og Sverige, siger Jonas Hald Johansen.

CEO-skiftet gennemføres per dags dato. Thomas Zeihlund vil fortsat have sin gang i virksomheden i en rum tid for at sikre en smidig overlevering til Jonas Hald Johansen.

Det har været en sand fornøjelse at stå i spidsen for Whiteaway Group og samarbejde med Jonas. Jeg er sikker på, at Jonas er den rette til at fortsætte udviklingen i selskabet, siger Thomas Zeihlund.

Om Whiteaway Group

Whiteaway Group sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige. Privatkunderne serviceres gennem en række webshops og i 87 lokale franchisebutikker. De primære brands er Skousen, Tretti og Whiteaway. Whiteaway Group har ligeledes et dedikeret team til at håndtere et stigende antal erhvervskunder. Hvidevarekoncernen beskæftiger 350 ansatte på tværs af Skandinavien.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com