Pål Wibe bliver ny bestyrelsesformand for Whiteaway Group

Pål Wibe bliver ny bestyrelsesformand i Whiteaway Group
Pål Wibe bliver ny bestyrelsesformand i Whiteaway Group
Pål Wibe bliver ny bestyrelsesformand for Whiteaway Group

Whiteaway Group har udpeget norske Pål Wibe som ny bestyrelsesformand. Han afløser Johannes Gadsbøll, der fortsætter som medlem af bestyrelsen i hvidevarekoncernen.

Norske Pål Wibe, tidligere CEO for detailvirksomheden XXL ASA og Europris ASA, er netop tiltrådt som ny bestyrelsesformand for Whiteaway Group. Han afløser nuværende bestyrelsesformand, Johannes Gadsbøll, som fortsætter som medlem af bestyrelsen.

Pål Wibe har dyb og mangeårig erfaring med retail, e-handel og ledelse fra en række bestyrelses- og direktørposter i Norden gennem de sidste tyve år – senest som CEO for den nordiske detailvirksomhed XXL ASA.

Whiteaway Group er en rigtig spændende virksomhed med et stort potentiale. Selskabet har en imponerende stærk position på det danske marked, og har lagt en god og ambitiøs strategisk plan for vækst i Norden i de kommende år. Jeg glæder mig til at starte og bidrage til den videre udvikling af selskabet i samarbejde med den øvrige bestyrelse og ledelsen, udtaler Pål Wibe.

Afgående bestyrelsesformand, Johannes Gadsbøll, fortsætter:

Whiteaway Group er i dag et nordisk selskab med aktiviteter på tværs af Danmark, Norge og Sverige. I det lys er vi rigtig glade for at kunne byde Pål Wibe velkommen, som ny bestyrelsesformand for Whiteaway Group. Jeg er overbevist om, at Pål er den helt rette formand til at fortsætte den rejse, som vi er på. Jeg sætter stor pris på det samarbejde vi har i bestyrelsen og i Whiteaway Group og glæder mig til at fortsætte arbejdet med Pål ombord.

Pål Wibe tiltrådte formelt som ny bestyrelsesformand for Whiteaway Group den 8. april 2024.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com