Hvidt og Frit Vesthimmerland bliver til Skousen Vesthimmerland

Hvidevareforretningen Hvidt og Frit Vesthimmerland skifter kæde og navn. Fra d. 04. januar 2024 bliver butikken i Aars officielt en del af Skousen kæden, som har 68 hvidevarebutikker fordelt over hele Danmark.

Fra den 4. januar 2024 kommer der til at stå Skousen på indgangen til hvidevareforretningen i Aars, Vesthimmerland – indtil nu har butikken hørt under Hvidt og Frit-kæden. Et bredere og større sortiment ligger blandt andet til grund for skiftet til Danmarks største hvidevarekæde.

Det er en fantastisk mulighed for os at blive en del af Skousen-kæden. De er den største spiller på markedet, har et fantastisk sortiment og er gode til at markedsføre sig. Det rummer nogle helt nye muligheder for os, som vi ikke kunne sige nej til, siger Gregers Haislund, indehaver af Hvidt og Frit Vesthimmerland, som fra det nye år skifter navn til Skousen Vesthimmerland.

Og ifølge Gregers Haislund kan kunderne godt begynde at glæde sig til det nye år.

Vi har altid gjort tingene på en lidt skæv og anderledes måde – det bliver der ikke lavet om på, når vi skifter kæde. Vi kommer også stadigvæk til at levere en lige så fantastisk service til vores kunder som altid. Nu kan vi bare tilbyde et endnu større og bredere sortiment end tidligere, uddyber Gregers.

Skiftet til Skousen betyder, at butikken bruger resten af året på at få ryddet butikken og lageret, så der er plads til det større sortiment og nye varer. Derfor kan kunderne også se frem til ekstraordinære gode tilbud allerede nu.

Skousen byder velkommen
Med 67 hvidevareforretninger i Danmark er Skousen den største hvidevareforretning på det danske marked. Dertil kommer 18 butikker i Norge – og hvidevarekæden er glade for at byde butikken i Aars velkommen i Skousen.

I Skousen-kæden er det klart vores ambition at udvide med flere butikker i Danmark. Et af de områder, som vi gennem en længere periode har kigget på, er netop Vesthimmerland, hvor Gregers Haislund og team i en lang periode har drevet en rigtig god hvidevareforretning. Jeg er derfor superglad for at de nu har valgt at blive en del af Skousen-kæden, siger Michael Oversø, Chief Retail Officer ved Whiteaway Group, som står bag Skousen-kæden. Skousen Vesthimmerland er ikke den eneste nye butik i hvidevarekæden. I oktober kunne Skousen Lemvig slå dørene op og forventningen er åbning af flere Skousen butikker i 2024 i Danmark.

Hvidevareforretningen på Vestre Boulevard 29B i Aars slår officielt dørene op under nyt navn torsdag d. 4. januar og holder åbningsfest med fantastiske tilbud torsdag-søndag d. 4.-7. januar.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com