69. Skousen butik slår dørene op i Varde

 Fra venstre til højre: Benjamin Lantau, Tommy Chabbi, Claus Damgaard og Kenneth Vogtmann. Ole Johnsen mangler.
Fra venstre til højre: Benjamin Lantau, Tommy Chabbi, Claus Damgaard og Kenneth Vogtmann. Ole Johnsen mangler.

Varde kan nu kalde sig for en del af Skousen, når den nyeste tilføjelse i hvidevarekæden slår dørene op for et brag af en åbningsfest d. 14. marts 2024.

På Vestre Landevej 78 i Varde, vil du inden længe kunne finde alt fra køleskabe til opvaskemaskiner til havemøbler, alt sammen under ét tag. Den nye tilføjelse til byens handelsliv lover at blive et go-to sted for alle, der søger kvalitet og service indenfor hårde hvidevarer.

Bag den nye butik står Benjamin Lantau Petersen og Kenneth Vogtmann ejerne af Skousen Esbjerg, samt Claus Damgaard, Tommy Chabbi og Ole Johnsen som tidligere har været del af Aktiv Hvidevareservice.

Det er simpelthen en drøm, der går i opfyldelse. At kunne tilbyde Varde en butik, hvor kunderne ikke kun kan købe deres hvidevarer, men også få dem leveret og repareret af os, er noget, vi er utroligt stolte af. Vores mangeårige erfaring og tætte samarbejde betyder, at vi kan tilbyde en komplet handelsoplevelse – fra køb til service, udtaler Claus, som får sin daglige gang i den nye butik.

Det er ikke kun den komplette handelsoplevelse, kunderne i Varde kan glæde sig til – også den nye butiks beliggenhed på et af Vardes mest attraktive og aktive hjørner, sikrer let adgang for kunderne og bidrager til byens liv.

Beliggenheden er fantastisk. Vi befinder os på måske et af byens travleste og aktive hjørner i Varde tæt på gode naboer. Det giver os en unik mulighed for at observere og især at engagere direkte med vores kunder og forstå deres behov. Det er jo dem, vi er her for. Vi ser sådan frem til at byde alle velkommen i den nye butik og til at blive en integreret del af Varde by. Vores mål er at gøre en forskel i lokalsamfundet ved at tilbyde produkter og services, der virkelig tæller. Vi glæder os simpelthen som små børn til jul! afslutter Claus.

Skousens vækstrejse
Butikken repræsenterer ikke kun vækst i sortimentet af lokale handelsmuligheder, men markerer også endnu skridt fremad i Skousens fortsatte vækstrejse., som allerede har budt på åbning af Skousen Vesthimmerland i januar, genåbningen af Skousen Sønderborg, og flere forventede åbninger i løbet af året.

Denne nye butiksåbning er en spændende tilføjelse for os og markerer også et vigtigt skridt i vores fortsatte vækstrejse. Det bliver bestemt ikke den sidste heller. Jeg er superglad for, at Claus og hans team er blevet en del af Skousen-kæden, siger Michael Oversø, Chief Retail Officer ved Whiteaway Group, som står bag Skousen-kæden.

Hvidevareforretningen på Vestre Landevej 78 i Varde slår officielt dørene op torsdag d. 14. marts og holder åbningsfest med fantastiske tilbud torsdag-lørdag d. 14.-16. marts.

Om Skousen
Skousen er førende leverandør af hårde hvidevarer og relaterede services med en stærk forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed. Med åbningen af den nye butik i Varde fortsætter Skousen sin vækstrejse.

Om Whiteaway Group
Whiteaway Group sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige. Privatkunderne serviceres gennem webshops og i lokale franchisebutikker. De primære brands er Skousen, Tretti og Whiteaway.
Whiteaway Group har ligeledes et dedikeret team til at håndtere et stigende antal erhvervskunder.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com