Whiteaway Group opkøber Hvidevare Grossisten

Hvidevarekoncernen Whiteaway Group opkøber Hvidevare Grossisten
Hvidevarekoncernen Whiteaway Group opkøber Hvidevare Grossisten

Hvidevarekoncernen Whiteaway Group foretager strategisk opkøb af Hvidevare Grossisten, for at vinde markedet for hvidevarer til elinstallatører og uafhængige køkkenbutikker i Danmark. Opkøbet er en del af den nyligt lancerede strategi i Whiteaway Groups og understøtter ambitionen om at vinde det danske B2B-marked for hvidevarer.

Whiteaway Group har netop indgået aftale om opkøb af Hvidevare Grossisten fra Herning, som er en landsdækkende leverandør af husholdnings- og professionelle hvidevarer. Opkøbet er endnu en understregning af Whiteaway Groups ambition om at vinde det danske B2B-marked for hvidevarer.

Hvidevare Grossisten er specialister i salg af hvidevarer til elinstallatører og uafhængige køkkenbutikker – med høj kundetilfredshed og en solid evne til at sikre rentabilitet i deres aktiviteter. Jeg glæder mig til at byde dem velkommen i Whiteaway Group og sammen udbygge og styrke deres position på markedet, siger Thomas Zeihlund, CEO for Whiteaway Group, som tilbyder hvidevarer til privat- og erhvervskunder i Danmark, Sverige og Norge.

Whiteaway Group har særligt de seneste år oplevet store vækstrater på salg til professionelle og erhverv og kunne kort før årsskiftet offentliggøre opkøb af Bolind, som er hvidevareleverandør til det almene boligmarked i Danmark.

Opkøbet af Hvidevare Grossisten afspejler på mange måder vores mål, om at vinde markedet for hvidevarer til elinstallatører og uafhængige køkkenbutikker i Danmark – som en del af vores samlede fokus på det danske B2B marked. Vi oplever meget tydeligt, at kombinationen af høj leveringssikkerhed, de helt rette priser og konkret produktviden til de enkelte segmenter giver os en fordel i markedet. Kunderne genkøber trofast og vi vinder stadigt større projekter – det lover godt for fremtiden, uddyber Thomas Zeihlund.

Et stærkt match
Hos Hvidevare Grossisten, som blev stiftet i 2004, er der stor glæde at spore med aftalen. Ifølge administrerede direktør Niclas Legaard, er Whiteaway Group den helt rette partner til at videreudvikle selskabets position på det danske marked.

Vi oplever Whiteaway Group som den stærkeste og mest troværdige spiller på det danske hvidevaremarked – og vi føler vores værdier samt strategi spiller godt sammen med deres. Vi har oplevet kontinuerlig vækst i både top- og bundlinje de sidste mange år, men med Whiteaway Groups helt unikke kompetencer, logistik og position i markedet, glæder vi os rigtig meget til at tage de næste skridt på rejsen sammen med dem, siger Niclas Legaard, som er administrerende direktør i Hvidevare Grossisten.

Hvidevare Grossisten fortsætter som et selvstændigt selskab, med base i Herning og alle tre nuværende ejere Kristian Legaard, Nicklas Legaard og Lasse Bønløkke fortsætter i den nye konstellation. Det samme gælder virksomhedens andre ansatte som fremover vil håndtere salget og kontakten til elinstallatører og uafhængige køkkenbutikker i hele koncernen mens Whiteaway Group vil håndtere backoffice, logistik og kundeservice.

Om Hvidevare Grossisten
Hvidevare Grossisten er en dynamisk og professionel samarbejdspartner på B2B markedet for handel med hvidevarer. De har gennem de sidste 20 år oparbejdet stærke kompetencer og tætte relationer til deres kundesegment som udgøres af elinstallatører, hvidevareteknikere samt uafhængige køkkenbutikker -landet over.

Om Whiteaway Group
Whiteaway Group sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige. Privatkunderne serviceres gennem 12 webshops og i 87 lokale franchisebutikker. De primære brands er Skousen, Tretti og Whiteaway. Whiteaway Group har ligeledes et dedikeret team til at håndtere et stigende antal erhvervskunder. Hvidevarekoncernen beskæftiger 280 ansatte på tværs af Skandinavien.

Yderligere information
For yderligere information eller interviewaftale med direktør i Whiteaway Group Thomas Zeihlund eller direktør i Hvidevare Grossisten Niclas Legaard, kontakt Head of Group Communication, Martin Bak.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com