Whiteaway Group blandt de bedst drevne virksomheder i Danmark

Whiteaway Group blandt de bedst drevne virksomheder i Danmark
Whiteaway Group blandt de bedst drevne virksomheder i Danmark

Det internationale revisions- og konsulenthus, Deloitte har netop udnævnt hvidevarekoncernen Whiteaway Group, som en af de bedst drevne virksomheder i Danmark – i selskab med 9 andre stærke virksomheder.

Et ufravigeligt fokus på den gode kundeoplevelse, en stærk kultur og resolut eksekvering på den fastlagte strategi. Sådan lød begrundelsen, da Whiteaway Group tirsdag blev udnævnt som én af Danmarks mest veldrevne virksomheder til ’Best Managed Companies 2024’, som revisions- og konsulenthuset Deloitte står bag.

Alle medarbejdere på tværs af funktioner og lande har en stor andel i denne pris – deres dedikation og hårde arbejde er hjørnestenen i vores kultur og i den fortsatte eksekvering af vores strategi, siger Jonas Hald Johansen, CEO i Whiteaway Group.

I alt blev 10 danske virksomheder udnævnt til de bedst drevne virksomheder i Danmark – udover Whiteaway Group var det: H. Daugaard, Hagens A/S, Hoyer Group, JN Data, Semco Maritime, TourCompass, European Energy, Micro Matic og Sanovo Technology Group.

Forbedringer på alle niveauer og fokus på den stærke kundeoplevelse

Vi har været superimponerede over Whiteaway Groups evne til ikke kun at lave forbedringer på alle aspekter af deres forretning, men også at sikre en differentieret kundeoplevelse gennem deres kundesuccesteam, hvilket ikke kun har en positiv effekt på marginer, men også kundetilfredsheden. Vi ser frem til at følge Whiteaway Groups eksekvering på deres strukturerede og grundige strategi i de kommende år, siger Jonas Miland Bank, Partner i Deloitte.

Vinderne af ‘Best Managed Companies’ findes af en uafhængig og kompetent jury af fagpersoner. Kriterierne for at deltage i konkurrencen er, at virksomheden har en omsætning på over 370 millioner kroner, flere end 50 fuldtidsansatte, hovedkontor i Danmark og er ældre end fem år. Virksomhederne bliver vurderet på deres evner inden for fire parametre: Strategi, innovation, kultur og ledelse samt økonomi.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com