Skousen i Lemvig slår dørene op

Skousen i Lemvig slår dørene op
Skousen i Lemvig slår dørene op

Torsdag d. 14. september åbner den 67. Skousen butik i Danmark. Det sker når Skousen Lemvig i Vestjylland for første gang slår dørene op.

Inden længe byder hvidevareforhandleren Skousen kunder i Lemvig velkommen. Det sker når den 67. Skousen butik i Danmark åbner dørene torsdag d. 14. september.

I Skousen-kæden er det klart vores ambition at udvide med flere butikker i Danmark. Vi har i en længere periode undersøgt mulighederne for at åbne en butik i Lemvig og jeg er rigtig glad for, at det nu er lykkes med Ole Roland Overgaard i spidsen, siger Michael Oversø, Chief Retail Officer ved Whiteaway Group, som står bag Skousen-kæden.

Den nye Skousen butik på Ågade 14 i Lemvig åbner for første gang dørene torsdag d. 14. september og holder åbningsfest med fantastiske tilbud torsdag-lørdag d. 14.-16 september.

Jeg har virkelig glædet mig til at komme i gang og byde de første kunder velkommen i butikken. Jeg ser frem til med kæmpe engagement, dedikation og ikke mindst sublim service, at hjælpe vores fremtidige kunder med deres hvidevarebehov – vi vil give alle en unik oplevelse, så alle der besøger Skousen i Lemvig føler sig set, hørt og forstået, siger indehaver Ole Roland Overgaard.

Med sine 750 kvadratmeter bliver butikken i Lemvig en af de større Skousen-butikker i Danmark. Den ekstra plads udnyttes blandt til et shop-in-shop samarbejde med Lemvig Pejsecenter, som bliver forhandler af Heta brændeovne.

Skousen-kæden er en del af Whiteaway Group, som sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige.

Group Communications Manager

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com