Skousen åbner i Kristiansand: Bliver største butik i hvidevarekæden

Daniel Byklum Kristensen, franchisetager Kristiansand
Daniel Byklum Kristensen, franchisetager Kristiansand

Torsdag d. 18. april åbner dørene til Skousen Kristiansand, som bliver hvidevarekædens største butik på tværs af Danmark og Norge – samt den første flagskibsbutik i Norge. Indtil søndag d. 21. april holder butikken åbningsfest.

I dag, torsdag, slår hvidevarekæden Skousen dørene op til den største butik på tværs af kædens 87 butikker i Danmark og Norge. Det sker, når Skousen Kristiansand med sine næsten 1.200 kvadratmeter holder åbningsfest for kunder og partnere fra torsdag d. 18. april til søndag d. 21. april.

I spidsen for den nye flagskibsbutik står nuværende indehaver Daniel Byklum Kristensen, som har 10 års erfaring i Skousen-kæden.

At stå i spidsen for Skousens største butik på tværs af Danmark og Norge, og ikke mindst Norges første flagskibsbutik, er helt fantastisk. Men det er også takket være alles hårde arbejde og dedikation til at få det her til at spille, så den står tip-top. Vi er klar til at tage Skousen til nye højder i Norge og vil fortsat fokusere på at levere exceptionel service og kvalitetsprodukter til vores kunder, siger Daniel Byklum Kristensen

Udover at være den største butik i kæden, bliver butikken også Skousens første flagskibsbutik i Norge, som er med til at repræsentere kæden. Det betyder, at butikken tilbyder et bredt sortiment af produkter, herunder integrerede shop-in-shop løsninger fra bl.a. Miele samt B2B erhvervskontor.

Det er lidt en kliche, men det føles som en drøm. Skousen har bare et koncept, som jeg mener er en mangelvare i Norge – den her service og viden om produkterne, den finder du ikke andre steder. Hos Skousen giver vi dig råd til at vælge det rigtige, siger Daniel Byklum Kristensen.

Vækst på det norske marked
Med 69 hvidevarebutikker i Danmark er Skousen den største hvidevareforretning på det danske marked. Den nye butik i Kristiansand understreger samtidig kædens ambition om at styrke markedspositionen på det norske marked og levere en endnu bedre service til kunderne i kædens 18 butikker i Norge.

Det er vores ambition, at styrke vores markedsposition i Norge, herunder at åbne flere butikker. Med Skousen Kristiansand får vi nu også en flagskibsbutik i Norge, som er med til at vise, hvad vi kan tilbyde kunderne i forhold til service og produkter. Daniel og hans team har gjort en fantastisk indsats med at få butikken klar – og jeg er sikker på, at det nok skal blive en succes, siger Jonas Hald Johansen, Group CEO i Whiteaway Group som står bag Skousen-kæden.

Stor åbningsfest d. 18.-21. april
Når dørene åbner til den nye butik på Avenyen 10, Kristiansand, sker det med et brag af en åbningsfest. Her kan kunderne se frem til stærke tilbud, konkurrencer – og masser af god stemning.

Om Skousen
Skousen, en del af Whiteaway Group, er førende leverandør af hårde hvidevarer og relaterede services med en stærk forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed.

Om Whiteaway Group
Whiteaway Group sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige. Privatkunderne serviceres gennem webshops og i lokale franchisebutikker. De primære brands er Skousen, Tretti og Whiteaway. Whiteaway Group har ligeledes et dedikeret team til at håndtere et stigende antal erhvervskunder.

Group Communication Specialist

Rikke Tjellesen

+45 32 24 79 36 rrt@whiteawaygroup.com