Ny indehaver holder genåbningsfest i Skousen Sønderborg

Skousen i Sønderborg har i Gjelbrim Shala fået ny indehaver, som overtog butikken i begyndelsen af det nye år. Det markeres til genåbningsfest med stærke tilbud.

Torsdag den 1. til søndag den 4. februar holder Skousen butikken i Sønderborg genåbningsfest med stærke tilbud på en lang række produkter.

Vi glæder os til at se rigtig mange kunder i butikken og guide dem mod nogle gode hvidevarer. Hylderne er fyldte med fantastiske tilbud som gælder fra torsdag til søndag – så vi håber naturligvis at rigtig mange vil komme forbi, siger den forventningsfulde nye indehaver af Skousen Sønderborg, Gjelbrim Shala, som overtog butikken d. 01. januar 2024. Gjelbrim har tidligere været butikschef i en Skousen-butik i Norge og har derudover flere års erfaring som hvidevaremontør for flere virksomheder i Sønderjylland.

Skousen har i dag 68 butikker fordelt over hele Danmark og 19 i den sydlige del af Norge. Kæden er en del af Whiteaway Group, som sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige.

I Skousen har vi mere end 60-års erfaring med at guide vores kunder mod det helt rigtige hvidevareprodukt. I alle Skousen butikker finder du dygtige medarbejdere med dyb indsigt og viden om produkterne – og det er bestemt ikke nogen undtagelse i Skousen Sønderborg. Vi glæder os rigtig meget til at genåbne dørene til en fantastisk butik i det sønderjyske, siger Michael Oversø, Chief Retail Officer ved Whiteaway Group, som står bag Skousen-kæden.

Stor genåbningsfest
Når dørene genåbnes til butikken i Sønderborg, sker det med et brag af en genåbningsfest. Her kan kunderne se frem til konkurrencer, forfriskninger, stærke tilbud – og masser af god stemning og hvidevaresnak.

Genåbningsfesten indledes torsdag d. 1. februar kl. 09:00.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com