Ny CEO skal tage Whiteaway Group til det næste niveau

Thomas Zeihlund, CEO for Whiteaway Group
Thomas Zeihlund, CEO for Whiteaway Group

Whiteaway Group, den førende aktør inden for salg og distribution af hvidevarer og andre apparater til hjemmet i Skandinavien, har udnævnt ny CEO.

Ny CEO for Whiteaway Group er Thomas Zeihlund, som får ansvaret for at sætte ekstra fart på ambitionerne og tage hvidevarekoncernen til det næste niveau. Thomas Zeihlund har senest været COO og CCO ved Too Good To Go med ansvar for ekspansion til 17 lande med 1.400 medarbejdere.

Thomas har en exceptionel international track-record, når det kommer til at drive forandringer, vækst og det at gøre en positiv forskel. Jeg har lært Thomas at kende for hans energi, passion og nysgerrighed, kombineret med en sand trang til at sætte et aftryk på verden. Jeg kunne ikke have ønsket en bedre afløser for Esben Aabenhus, som jeg har arbejdet tæt sammen med i mange år. Jeg er overbevist om, at Thomas med sin erfaring, energi og passion kan sætte Whiteaway Group op til at blive en endnu mere succesfuld forretning, hvor financiel vækst går hånd-i-hånd med at bidrage positivt til samfundet, siger Johannes Gadsbøll, bestyrelsesformand for Whiteaway Group.

I det netop offentliggjorte regnskab for 2021/2022 kunne Whiteaway Group præsentere en samlet omsætning på 2,4 mia. kr. og et resultat efter skat på 53 mio. kr. Ambitionen for de kommende år er vækst på alle markeder og kanaler.

Jeg har set meget frem til at blive en del af Whiteaway Group, som har ambitioner om at blive den foretrukne hvidevarepartner i Skandinavien, mindske friktion i enhver henseende og ikke mindst blive mere bæredygtige – både direkte og indirekte. Jeg glæder mig til at møde og arbejde sammen med de dygtige medarbejdere, ambitiøse franchisepartnere og stærke leverandører, siger Thomas Zeihlund, ny CEO for Whiteaway Group.

For at fastholde momentum og sikre en solid overgang vil forhenværende direktør, Esben Aabenhus, som har ønsket at undersøge andre karrieremuligheder, fortsat virke i virksomheden til udgangen af året.

Faktaboks på Thomas Zeihlund

  • Group COO og CCO hos Too Good To Go med ansvar for ekspansion til 17 lande med 1.400 medarbejdere
  • Haft ledende stillinger hos bl.a. ISS Group, Secunia, Telenor og Microsoft
  • MBA fra Insead
Group Communication Manager

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com