Kim Trier Meyer er ny direktør for Skousen

Kim Trier Meyer er ny direktør for Skousen
Kim Trier Meyer er ny direktør for Skousen

Hvidevarekoncernen Whiteaway Group henter Kim Trier Meyer som ny Chief Retail Officer med ansvar for Skousen-kæden. Han kommer fra en stilling som landechef ved Sats og afløser Michael Oversø, der fratræder stillingen.

Kim Trier Meyer er ny Chief Retail Officer for Whiteaway Group. Han kommer med mere end 30 års erfaring inden for retail og ledelse, hvor han senest har været landechef ved fitnesskæden Sats.

Jeg er rigtig glad for at kunne byde Kim velkommen til Whiteaway Group og Skousen. Kim bringer en stærk kombination af dyb faglig viden om retail-branchen, et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse samt ikke mindst erfaring med at udvide og åbne ny butikker. Det er kvaliteter, som stemmer rigtig godt overens med Skousen og Whiteaway Group, siger Jonas Hald Johansen, Group CEO ved Whiteaway Group.

Skousen-kæden, som blev grundlagt for mere end 60-år siden, er en del af Whiteaway Group, som sælger, distribuerer og monterer hvidevarer og andre produkter til private hjem i hele Danmark, Norge og Sverige – blandt andet gennem 69 Skousen butikker i Danmark og 17 butikker i Norge.

Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af Skousen og Whiteaway Group. Jeg glæder mig til at komme i gang og bidrage til den videre udvikling af kæden i samarbejde med vores dygtige og passionerede franchisepartnere, butiksansatte og medarbejdere på kontoret, siger Kim Trier Meyer.

Kim Trier Meyer tiltrådte som Chief Retail Officer den 1. juli og afløser Michael Oversø, som fratræder stillingen.

Jeg vil gerne sige Michael en stor tak for samarbejdet og for hans indsats med at flytte Skousen-kæden fremad. Jeg ønsker ham alt held og lykke fremover, slutter Jonas Hald Johansen.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com