Fra direktøren til rådgiverne – hvidevarekæden Skousen lancerer nyt brandunivers

Fra direktøren til rådgiverne – hvidevarekæden Skousen lancerer nyt brandunivers
Fra direktøren til rådgiverne – hvidevarekæden Skousen lancerer nyt brandunivers

Danmarks største hvidevarekæde, Skousen, lancerer i uge 22 ny brandplatform, som skal tydeliggøre hvad kæden gør bedst – at give kunderne råd til det rigtige. Platformen udrulles på tværs af markeder og kanaler.

I uge 22 udruller Skousen en ny brandplatform i hvidevarekæden, som skal bidrage til at øge relevansen ved kædens målgrupper og samtidig sætte fokus på kædens stærke rådgivning og evne til at give kunderne råd til det rigtige.

Vi ved, at en stor del af vores kundegrundlag prioriterer høj kvalitet, pålidelig levering og samtidig værdsætter kvalificeret rådgivning ved køb af hvidevarer. Begge dele er vi garanter for i Skousen-kæden og med det nye brandunivers kommer det i langt højere grad også til udtryk på tværs af vores platforme, siger Iben Stenholm, som er Director of Group Marketing ved Whiteaway Group, som står bag Skousen hvidevarekæden.

Bag den nye brandplatform ligger en dybdegående positioneringsanalyse og en ambition om at stå stærkere og tydeligere på tværs af Danmark, Sverige og Norge med de enkelte brands i Whiteaway Group, som foruden Skousen tæller Tretti og Whiteaway.

Farvel til Direktør-karakteren
Det nye brandunivers betyder også, at hvidevarekæden vinker farvel til ’direktøren’-karakteren, som de seneste mange år har været den primære figur på tværs af Tv-reklamer og markedsføringsmateriale.

Direktøren har været en stærk karakter i Skousen universet, som har øget mange danskeres kendskab til Skousen, som en stærk hvidevarekæde. Med den nye brandplatform sætter vi endnu større fokus på dét som Skousen er allerbedst til – den stærke rådgivning og at give kunderne råd til det rigtige, uddyber Iben Stenholm.

Det nye univers udrulles i uge 22 i Danmark og uge 24 i Norge i forbindelse med sommerkampagne i Skousen.

Udviklet i samarbejde med Clienti
Hvidevarekæden har samarbejdet med bureauet Clienti i udarbejdelsen af det nye brandunivers. Clienti blev valgt som leadbureau efter en pitchproces, hvor en række bureauer var i proces.

Vi har haft en god og tæt dialog både før, under og efter udviklingen af den nye brandplatform med Skousen. Og det er i sandhed en fryd, når vi glemmer bordkanten og spiller hinanden gode – og sammen jagter det bedste for Skousen. Vi ser frem til at hjælpe med at få brandplatform til at leve og claime vores position i markedet – og er sikre på, at Skousens målgrupper vil tage godt imod, siger Michael Le Gerstrøm Rode, som er Commercial & Client Service Director ved Clienti.

Head of Group Communication

Martin Bak

+45 41 77 24 57 mab@whiteawaygroup.com